
odatkowo stworzyliśmy kilka dań wegańskich, które można znaleźć na naszym blogu.
W Digital Kitchen dajemy czytelnikom najnowsze wskazówki, jak postępować ekologicznie, oszczędzać pieniądze i zachować zdrowie poprzez jedzenie wegetariańskiej kuchni i wegański styl życia.
Pobłogosław tę wegańską książkę kucharską za to, że dała nam możliwość wyboru i dała nam smaki i dania, których nigdy nie spodziewalibyśmy się po roślinach.
Niezależnie od tego, czy jesteś wegetarianinem, weganinem, czy obsługujesz gospodarstwo domowe, w którym ktoś jest weganinem – te przepisy są cholernie niesamowite. Ta książka jest obowiązkowa, jeśli starasz się wprowadzić do swojej diety więcej warzyw i mniej mięsa – ale ta książka jest również świetna, ponieważ nie poświęca smaku, nadal możemy być smakoszami, ale oparta na nowych kanadyjskich kuchenach jest lasagne z batatów w sekcji lasagne (dosłownie znowu nie mogę), curry, szaszłyki tempeh z sałatką egipską.
Ale co z przepisem na to?
przygotowała setki przepisów wegańskich, w tym instrukcje krok po kroku z przyborami, zdjęciami i ilustracjami. Jedzenie w domu może być przyjemne, łatwe i zdrowsze.
Gotowanie wegańskie nie jest trudne ani nudne dzięki naszym przepisom i wskazówkom
W czasach, gdy ludzie szukają kultury wegańskiej, pojawia się coraz więcej magazynów dla smakoszy, blogów, YouTuberów o kuchni roślinnej. Ale co z przepisem na to? Tutaj wkracza veggkitchen.com!
Veggkitchen oferuje bezpłatny dostęp do ponad 500 bezpłatnych wegańskich e-booków. W e-bookach znajdują się przepisy (+substytuty wegańskie), podstawowe informacje żywieniowe i wskazówki dotyczące stylu życia.
Gotowanie wegańskie nie musi być skomplikowaną
Gotowanie wegańskie nie musi być skomplikowaną męką, a jeśli w to wierzysz, ten artykuł zmieni Twoje zdanie. Przedstawiamy kolekcję pysznych, szybkich wegańskich przepisów, które możesz ugotować w domu.
Dziś gotowanie dań wegetariańskich jest łatwiejsze niż kiedykolwiek.
Kuchnia warzywna i dania wegetariańskie są nie tylko sposobem na zdrowe życie, ale także dają wiele artystycznych możliwości smaku i tekstury. Dzięki naszemu wegańskiemu przepisowi warzywnemu na zupę gochujang, wokery imbirowo-miso, nieprzyjazną dla wegan sałatkę edamame, a nawet zupę miso ramen z jajkami na miękko, mamy nadzieję otworzyć nowy świat pysznych możliwości w naszych kuchniach.